Alıç veya halk arasında bilinen adıyla yemişen, Akdeniz’de yüzyıllardır yetişen gülgiller ailesinden gelen meyveli bir ağaçtır. Taze olarak aromatik ekşimsi buruk bir tada sahip olan alıç, güçlü antioksidan içeriğine sahip bir meyvedir. İçeriğinde yer alan flavon bileşikleri, içerdiği besin değeri ile yüzlerce yıldan bu yana geleneksel tıpta kullanılan çok değerli bir meyvedir.
Yoğun Lif içeriğinin yanı sıra yüksek miktarda Potasyum ve Kalsiyum içerir. Alıçtan yapılan sirke, alıçın fermente edilmesiyle elde edilen ve alıçın etkinliğini artıran bir üründür.
Nasıl Üretiyoruz
Ultra Natura Alıç Sirkesi’nin hammaddesi olan alıçlar, özenle tedarik edilir. Ultra Natura Alıç Sirkesi, alıçın yararlı bakteriler yardımıyla fermente edilerek hazırlandığı sıvı formdur.
Kullanım Önerisi: 1 tatlı kaşığı sirkenin suya ilave edilerek tüketilmesi tavsiye edilir. Yiyecek ve salatalara karıştırılarak da tüketilebilir.
Miktar: 250ml