Üzüm, yaprak döken asmagiller familyasından bir meyvedir. Genellikle sarı, mor ve siyah renkli olan üzüm, dünyada yaygın olarak tüketilen, lezzetli bir meyvedir. Tazesinin yanı sıra kuru olarak da tüketilir. A, B1, C, E vitaminleri ile demir, kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum ve fosfor gibi mineraller açısından oldukça zengindir. Üzümden yapılan sirke pek çok alanda kullanılan antioksidan yönü güçlü özel bir sirkedir.
Herbynia Üzüm Sirkesi’nin hammaddesi olan üzümler, özenle tedarik edilir. İçerik analizleri ve standardizasyonu, Düzce Üniversitesi laboratuvarlarında yapılır. Herbynia Üzüm Sirkesi, üzümün yararlı bakteriler yardımıyla fermente edilerek hazırlandığı sıvı formdur.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.